16 d’abril 2010

Villarato? No em feu riure...

El Real Madrid ja està intentant guanyar als despatxos el que no té pebrots de guanyar al camp. Avui, via Comité de Competición, aquest que mai falla a favor del Barça, ha aconseguit una jugada doble: li han retirat la targeta groga a l’Albiol, que comportava sanció, i li han perdonat la vermella, de llibre, a en Kameni perquè pugui jugar contra el Barça. Tornem a les èpoques ràncies i fatxes en que les competicions es jugaven en els “asadors” de la capital. No cal preocupar-se, igualment guanyarem als pericos i ens endurem la Lliga.

07 d’abril 2010

Bones notícies

Ens ha tocat el Veszpren a la Champions League d'handbol, sens dubte el rival més senzill dels que ens podien tocar, i en Messi ens ha tornat a fascinar deixant-nos sense adjectius un cop més. Avui ha estat un gran dia. No ens enganyem...si avui fallavem amb l'Arsenal el partit amb el Madrid l'hauriem vist d'una altre manera. Per cert, en Marquez ha estat un dels millors, callant les boques oportunistes de sempre. I en Bojan el pitjor, la mala noticia de la nit.

01 d’abril 2010

Un mateix model, una mateixa desfeta

El nostre equip de bàsquet acaba d’enviar al totpoderós Real Madrid cap a casa i a Paris ja només hi poden anar a fer turisme. Queda demostrat, un cop més, i com ha passat amb el futbol, que el talonari no serveix de res, que calen altres coses per fer un equip guanyador. Potser guanyaran alguna Lliga, encara tenen opcions, però en aquest moment facin el que facin ja és insuficient per no entrar en fallida econòmica. Gastar-se 300 milions per una Lliga, o per les dues, és un retorn d’inversió ínfim. El Madrid ha fet un nou pas cap a la ruïna. El mèrit d’en Florentino.