13 de setembre 2012

Bé per en Rosell

Que no sóc del club de fans d’en Sandro Rosell és evident, no me n’amago. Dit això, haig de reconèixer que el seu paper a la Diada ha estat notable. La seva presència a la manifestació i la noticia de que la segona samarreta del l’any vinent portarà les quatre barres el situen a ell i al club on haurien d’estar sempre. Aquest és el comportament que esperem d’un president del Barça. Que duri...

08 de setembre 2012

Gran Rutenka!


En Rutenka ens acaba de portar a la victòria a la Supercopa amb una lliçó magistral d’handbol. Ja poden dir, els del Atlético, “Maravilla Balic” que el que va ser un dels millor jugadors d’aquest esport ja està ben a prop de la retirada.

Cop d’efecte sensacional a la pista del propi Atlético i sense fer jugar al nostre fixatge estrella, el seu ex-porter Sterbik. El Barça és molt superior i el sectarisme de l’Asobal fent jugar la final a casa del rival no ha servit per res.

Ara toca anar incorporant als fixatges i vigilar amb els, a priori, partits més fàcils de la Champions. Que no ens passi com l’any passat.

Per cert, els tarats de Vistalegre que criden “puta Catalunya” els hi voldria recordar que la meitat del seu equip és català, per això encara són una mica competitius. Encara...

Força Barça!

05 de setembre 2012

Villa i Cesc, el mateix cas

No faran res al Barça, us podeu anar mentalitzant. Per ser jugador d’un equip dels molt grans, no dels grans, cal ser un jugador excepcional i tenir una capacitat d’aguantar la pressió extraordinària. Aquests dos jugadors són futbolísticament uns superdotats però molt tous anímicament.

No és un tema nou. Quantes vegades no hem vist jugadors que no han fet res al Barça jugant de meravella en un altre equip? Quants cops no hem vist estrelles que quan arriben aquí no en toquen ni una.

Què fer? Al meu entendre marejar la perdiu tot l’any i vendre’ls a final de temporada, ara que encara farem calaix. No veig cap altre sortida. I ull amb l'Alexis...