28 d’agost 2009

En Pedro surt a guanyar la cinquena copa...i ho fa!

El Barça ha lluitat des del primer minut però quasi arribem als penalts. Quin patiment. Sort que en Messi i en Pedro han decidit que la copa se n'anava cap a Barcelona i han començat a atacar amb més esforç que punteria...fins que hem marcat. Pedro, si senyor. Quin estiu pel canari, que acaba de signar el seu primer contracte professional i decideix un títol europeu. I ja en tenim cinc...mai oblidarem aquest 2009.

27 d’agost 2009

L'Inter a la Champions!

Quin sorteig de la Champions! Dos equips dels desitjats, el Rubin Kazan rus i el Dynamo de Kiev ucraïnès, però també l'Inter de l'Eto'o i d'en Mourinho!!! El morbo està servit.

24 d’agost 2009

Ja tenim una copa més

Uns xerren i fitxen i nosaltres anem sumant copes. Si la cosa segueix així la remodelació del Camp Nou s'haurà de fer amb urgència perquè no cabran les copes al museu. Aquest equip, lluny de relaxar-se, està afamat de títols i res fa pensar que aquest any no hagi de ser igual que el darrer, com a mínim en intensitat i ganes de fer-ho bé. Llavors està si la pilota entra....aquest és un altre tema. De moment la cosa marxa força bé.

20 d’agost 2009

Festa Major del futbol blaugrana i bones vibracions a l’handbol

El Gamper és la nostra Festa Major i que per molts anys! Centenars i centenars de nens, tot i l’hora del partit, i festa, xerinola i Ibrahimovic, convertit en protagonista principal de la festa. Una gran nit, tot i la derrota. Per sort en Pep Guardiola es va dedicar a reservar als jugadors, que diumenge tenim la possibilitat de guanyar el primer títol oficial.

Gran victòria de l’handbol a la pista del campió danès, el KIF Kolding, per 27 a 31. Està clar que en Rutenka i l’Igropulo no necessiten masses períodes d’adaptació...sis i set gols respectivament, que es varen sumar als 8 que va marcar en Hansen. La cosa marxa bé!

19 d’agost 2009

L’handbol comença amb bon peu i bon fixatge pel bàsquet, el dia del Gamper

Avui, dia de Gamper, dia de festa pel Barça, ens despertem amb una bona noticia: el fixatge d’en Erazem Lorbek, del CSKA, pel bàsquet. Un digne substitut per l’Andersen, el nostre millor jugador, avui a la NBA. Esperem que el rendiment sigui similar i que l’equip no trobi a faltar en excés a en David Andersen, una baixa molt important.

L’handbol ha començat bé. Ha guanyat al Skjern danès 26 a 34 però sobretot ha demostrat que els nous fixatges són una garantia. En Saric ha fet un bon partit sota els pals i els altres han fet 5 gols l’Oneto, 7 en Rutenka, l’Igropulo 3 i en Sarmiento 2 o, el que és el mateix, la meitat dels gols del Barça. Aquest serà un gran any, en podeu estar segurs.

I Gamper. Dia de festa i dia d’il•lusió per un torneig reservat sobretot als qui no van a l camp durant la temporada. Jo hi aniré, però. A veure com juguen.

16 d’agost 2009

Ha passat l’estiu?

Dona la sensació que la final de Roma va ser dimecres passat. Aquest Barça comença la temporada igual que la va acabar, amb una exhibició de joc a la Catedral. Gran partit que s’ha hagut de remuntar de manera injusta després de rebre un gol de rebot, després de diverses oportunitats de gol del Barça. Els millors del partit els teòrics suplents Bojan i Pedro, al marge d’en Xavi que juga a un altre esport. Una victòria a San Mamés per començar la temporada, millor impossible.

11 d’agost 2009

No volen jugar a futbol?

Vagi per endavant que tots dos jugadors em resulten simpàtics, però no entenc com en Gudjohnsen i en Jorquera prefereixen quedar-se al Barça sense pràcticament opcions de jugar que marxar a un altre equip. És evident, no sóc ingenu, que és perquè cap altre equip pot assumir les elevades fitxes que tenen però...i l’esport? Què pensaran, el dia que estiguin retirats, d’aquests dos o tres anys que han passat sense rascar pilota? Com es poden perdre tres anys d’una vida esportiva curta per fer uns milers d’euros més? Jo, perdoneu, no ho entenc.

10 d’agost 2009

Dani Jarque

La mort d'en Dani Jarque ens ha deixat a tots sense paraules. Que un atleta de 26 anys, amb una vida ordenada i vigilat constantment pels millors professionals, pugui morir d'una forma sobtada com aquesta posa en evidència que som més febles del que sovint pensem. Les meves condolències a la família i als pericos en general.