25 de novembre 2007

Un nou ridícul de l’equip de l’Ivanovic

El nostre flamant equip de basquet ha fet un nou ridícul a la pista del Cajasol, que només havia guanyat dos partits en el que portem de temporada. Ha perdut per 17 punts (75-58) i això que el darrer quart ha pogut retallar deu punts de diferència. En els tres primers quarts, per exemple, hem fet 12, 8 i 14 punts, igual que un equip tercermundista. Acker, el gran fixatge de la temporada, no ha fet ni un sol punt jugant prop de 14 minuts, amb una valoració ACB de menys sis. Quin fixatge!!!

La Junta Directiva no se que està esperant a fer fora l’Ivanovic i a en Savic, els dos grans responsables de tenir aquest equip, indiscutiblement el pitjor dels darrers vint anys.

El handbol ha guanyat un partit de tràmit, però difícil, al camp del Ivry. Fantàstic l'Albert Rocas i en Noddesbo. En Juanin, quines coses, ha fet el pitjor partit de la seva vida. Ell que, possiblement, és el millor jugador d'aquest inici de temporada. En Gull, lamentablement, no aixeca cap. No hi ha manera que torni a la seva forma d'altres anys.

El Barça B ha tornat a perdre aquest cop al camp de la Raquitenca. No se com n0 s'en donen vergonya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada