13 de desembre 2007

Avui el protagonista és l’handbol, recordeu

Som un país de futbol, d’això no hi ha dubte. El dia en que el Barça fa la gesta de guanyar al Ciudad Real tothom està comentant que l’Eto’o ha tornat a marcar. Que és una gran notícia, però no és la del dia.

L’handbol va guanyar amb molt de sacrifici i amb una segona part apoteòsica d’en Kasper, l’Iker i en Juanin. La resta els van acompanyar, sobretot en defensa. El millor, que encara estem vius a la Lliga tot i que el Ciudad Real encara és favorit. El pitjor els desequilibris del Barça. Tenim estrelles com les esmentades o com en Rocas, en Noddesbo i en Barrufet, que ahir van passar més desapercebuts tot i jugar, i després tenim jugadors massa veterans com en Jerome i en Lozano, que està bé que hi siguin per la veterania, però si després no tinguéssim gent que no està a l’alçada, com en Larholm o en Cañellas. El Ciudad Real té un equip d’estrelles i n o fa proves amb joves que poden tenir futur, senzillament fitxa als millors cada any. Crec que en tota la seva història no ha tingut un jugador de Ciudad Real.

El futbol una costellada. El millor és que l’Eto’o va marcar, que en Ronaldinho va lluitar tot i la pressió ambiental en contra i poc més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada