28 de novembre 2007

Feina feta

Ahir el Barça va fer bon paper a Lió i es va assegurar el primer lloc del seu grup de la Champions. Feina feta. En Rijkaard va estar el gran protagonista del dia per dos motius: per deixar a la banqueta a en Ronaldinho, per fi i de forma més que justa, i per acabar expulsat per escridassar a l’àrbitre davant les continues patades que rebien els nostres jugadors. Home, sembla que té sang. Jo ja ho dubtava.

Els pericos deuen estar acollonits. Dilluns alguns deien que ens en farien 8 i resulta que, en dos dies, es lesiona l’Ivan de la Peña i el Barça comença a jugar bé fora de casa. A veure si el divendres ja estaran signant l’empat...

25 de novembre 2007

Un nou ridícul de l’equip de l’Ivanovic

El nostre flamant equip de basquet ha fet un nou ridícul a la pista del Cajasol, que només havia guanyat dos partits en el que portem de temporada. Ha perdut per 17 punts (75-58) i això que el darrer quart ha pogut retallar deu punts de diferència. En els tres primers quarts, per exemple, hem fet 12, 8 i 14 punts, igual que un equip tercermundista. Acker, el gran fixatge de la temporada, no ha fet ni un sol punt jugant prop de 14 minuts, amb una valoració ACB de menys sis. Quin fixatge!!!

La Junta Directiva no se que està esperant a fer fora l’Ivanovic i a en Savic, els dos grans responsables de tenir aquest equip, indiscutiblement el pitjor dels darrers vint anys.

El handbol ha guanyat un partit de tràmit, però difícil, al camp del Ivry. Fantàstic l'Albert Rocas i en Noddesbo. En Juanin, quines coses, ha fet el pitjor partit de la seva vida. Ell que, possiblement, és el millor jugador d'aquest inici de temporada. En Gull, lamentablement, no aixeca cap. No hi ha manera que torni a la seva forma d'altres anys.

El Barça B ha tornat a perdre aquest cop al camp de la Raquitenca. No se com n0 s'en donen vergonya.

24 de novembre 2007

Nova victòria a casa

Amb en Ronaldinho a casa perquè el senyor està esgotat, mentre en Robinho que ha fet el mateix viatge està jugant a Múrcia, el Barça ha guanyat al Recre i continua intractable a casa. A destacar el partit de Messi i els minuts d’en Bojan. Com es nota quan un jugador té il·lusió i s’estima els colors que defensa.

I ara a esperar. Tenim dos partits complicats: dimarts al camp de l’Olympique de Lió i dissabte a camp dels pericos. A veure si d’una vegada per totes resolem fora de casa.

El hoquei, per cert, ha guanyat al camp de l’Oviedo. Aquests són d’una altra galàxia.

23 de novembre 2007

Al Barça no hi ha una ovella negra, n'hi ha un ramat sencer

Les declaracions de l’Edmilson han ferit a la majoria dels seus companys, gens amics de que es netegin els draps bruts fora del vestidor. La realitat però és que, més enllà de les formes, el que els fereix de debò és que s’ha posat de manifest el que sap tothom: que al Barça hi ha ovelles negres. Ovelles molt mediàtiques però que no valen per fer equip. Ovelles que prioritzen el diner davant del club que els ha fet importants. Ovelles que més val que fotessin el camp demà mateix. I l’incompetent del pastor també.

Una victòria per l’esperança

Ahir el bàsquet va guanyar al Real Madrid sense fer res extraordinari. Un Madrid farcit d’estrelles va fer el ridícul en els dos primers quarts, arribant a perdre de vint punts. A la segona meitat van arribar a posar-se per davant però van pagar l’esforç i van rebre quatre triples quasi consecutius d’en Lakovic i en Acker, que ni recordava que el teníem. L’amic Ivanovic no el treu, li deu haver agafat mania com a en Navarro, De la Fuente, etc.

22 de novembre 2007

Estic d’acord amb els pericos

Per una vegada a la vida, i sense que serveixi de precedent, estic d’acord amb els pericos i la seva decisió de seguir jugant quan un jugador de l’altre equip es deixa caure per tallar la jugada de l’altre equip. És lamentable arribar a aquests extrems però sabem que aquí de l’ús es passa a l’abús. Si senyor, seguim jugant i si la cosa s’ha de tallar que ho digui l’àrbitre, que per això també està al camp.

Renovem a l’Edmilson, però d’entrenador

Futbolísticament jo em trauria de sobre a l’Edmilson demà mateix, però després de les declaracions d’ahir el que faria és posar-lo d’entrenador perquè veig que té les idees més clares. Potser perdria els partits, però com a mínim no sortiríem tots emprenyats quan veiem que perden i sabem el perquè.

En Cañellas i en Noddesbo salven els mobles

Ahir no varem llepar de miracle amb l’Almeria i a casa. Si no arriba a ser pel coratge d’en Noddesbo i la brillant actuació d’en Cañellas, que amb el canvi d’entrenador està millorant molt, ahir sortim escaldats.

Aquest equip està molt justet de jugadors a la primera línia. En Larholm és un bluf i cal canviar-lo de forma immediata, abans que fem tard en tots els títols de la temporada. A més, no sabem que passa amb l’Eric Gull però físicament està trencat. Ahir, l’únic cop que va llençar a porta, va treure les tranyines de la porteria. No pot ser que d’un any a l’altre passi a ser un paquet quan era un tio de 8 o 10 gols per partit.

18 de novembre 2007

Patètica victòria del bàsquet

De 3 punts a la pista del Granada. Calcula. I a la web del club destaquen que és el primer equip que ho aconsegueix aquest any, i es queden tant amples. Un exercici: que diguin també els pressupostos dels dos equips. I una dada: a falta de 7 segons el Granada s’ha posat un punt per sota quan el Barça havia anat guanyant de 13.

Ens podem enganyar tot el que calgui. La realitat, però, és que aquest equip és el pitjor dels darrers vint anys del club i els dos culpables es diuen Ivanovic i Savic, que a sobre no són del país. La Junta muda.

17 de novembre 2007

Dissabte de bons resultats

El Barça B ha guanyat, encara que amb més dificultats del que cabria esperar, el handbol ha massacrat al Karvina txec en el partit més senzill de la lligueta de la Champions i l’hoquei està aconseguint un resultat extraordinari a la pista del Follonica, el que el posa en disposició de classificar-se en primer lloc del seu grup de la Lliga Europea.

En handbol per fi hem pogut veure un bon partit de l’Eric Gull, que ha marcat dos gols de llançaments i dos de penalty, a banda de donar almenys 3 o 4 gols en passades espectaculars. Una gran noticia.

16 de novembre 2007

Aquests jugadors són uns ignorants

Que els futbolistes d’elit són majoritàriament uns ignorants és dir una obvietat. Si no donessin xuts a una pilota estarien recollint cartrons i ferralla pels carrers. En uns moments crítics com els que està vivint el Barça surt el capità, en Puyol, per fer autocrítica i la meitat dels jugadors no li fan costat i el desmenteixen; en Ronaldinho, mentre, fa cara de tonto de content que està de saber que té ofertes del Chelsea i interpreta que això és per la seva bona forma, pobre noi; l’Eto’o encara no ha jugat un minut i en comptes de recuperar-se marxa amb la seva selecció a fer pinya; en Márquez demana permís per anar al seu país per assumptes personals i acaba fent anuncis publicitaris; etc.

Això no és un club, és una casa de barrets. En Rijkaard és un babau que no pot redreçar aquest equip perquè ja fa massa temps que se li puja tothom a cavall, no té autoritat. En Txiki tampoc sabem on s’ha ficat. Que doni la cara d’una punyetera vegada que ell és un corresponsable. I la Junta que vigili, no sigui que hagi de fer eleccions anticipades, que la gent està molt calenta.

15 de novembre 2007

El Barça no ha pogut amb el Panathinaikos

Una llàstima. El pitjor Panathinaikos en anys ha guanyat a un Barça que en els moments decisius no té idees. I si les idees han de venir de la banqueta estem arreglats. Hem arribat al descans un punt per sobre i a la represa en Jasikevicius, que no havia llençat a cistella, s’ha cascat 11 punts seguits. Fa molta gràcia quan t’escombra de la pista un tio al que varem fer fora nosaltres.

14 de novembre 2007

Dimecres de handbol

El Barça ha fet un bon partit i s’ha endut la victòria a la pista del Torrevieja. Cal destacar el gran partit de Nagy, que sembla que per fi serà el seu gran any. Ja era hora.

El misteri segueix essent, però, què passa amb l’Eric Gull? Ja fa dos partits que no juga.

13 de novembre 2007

Voluntat de canvi

El Barça ha passat còmodament el tràmit de la Copa del Rei amb un joc poc vistós però efectiu. El resultat és enganyós perquè el segon gol és d’un penalty inexistent i el tercer l’hem fet en el descompte, però per això estan els errors i els minuts finals. En tot cas la polèmica s’ajorna una mica i s’ha vist, això si, més bona actitud per part dels jugadors.

Per cert, i perdoneu, però en Giovani no ha fet res de res. I van... Aquest noi necessita minuts i al primer equip no els tindrà. Està verd. Altres, com en Bojan, podrien tenir aquest problema però és molt més madur futbolísticament.

L’hoquei, per cert, ha matxacat per sis a cero al Vilanova. Inapel·lables.

11 de novembre 2007

Fora Ivanovic !!!

Fa fàstic anar al basquet. Aquest paràsit que tenim a la banqueta ens avorrirà tota la temporada. No té criteri i mig equip està desmoralitzat i desmotivat. Si a l’entrenador afegim que la plantilla, tot i el pressupost, és la pitjor dels darrers 20 anys, no cal parlar-ne més. Al final no anirà ningú al bàsquet. I mentre, la Junta planejant un gran i nou Palau Blaugrana.

El handbol i l’hoquei han guanyat a casa amb el Pilotes Posada i al camp del Blanes, una pista difícil. El més destacat els set gols del jove Ugalde, un jugador que va a més. U, u, Ugalde!

La Lliga s’esfuma

Perdre 12 punts en camps com el del Getafe és llençar la Lliga abans d’hora. Què farem quan juguem a València, Sevilla o en el camp del Madrid? Malauradament estem perdent una nova Lliga i per dos motius: per la falta d’actitud dels jugadors i perquè aquest entrenador ja és història.

09 de novembre 2007

Fent camí

El handbol es va mig assegurar el primer lloc del seu grup de la Champions al guanyar a domicili al, sens dubte, l’equip més fort: l’Astrakhan. Mentre, l’equip de bàsquet va fer un nou ridícul guanyant de miracle, tot i que sense masses dificultats, al rival més senzill que et pot tocar avui a Europa: el Chorale Roanne. Anem fent camí.

08 de novembre 2007

Com beuen aquests escocesos...

Aquesta instantània és una mostra de com veuen aquests escocesos del Rangers. Així van deixar el super de cerveses - i les que queden són les sense alcohol-. Com deia en José María García, sempre recordat, quan es referia als mandataris esportius: “se beben hasta el agua de las macetas”. Així acaben després, arrossegats pels terres. Més valdria menys beure i més futbol el seu equip.

Ronaldinho ha tornat. Gràcies Senyor!

Jo mateix deia que ens teníem que vendre a en Ronaldinho en el famós mercat d’hivern. Ara ja m’ho pensaria. Si, Ronaldinho a tornat. Em costa de creure perquè jo no donava un duro per ell. El cert és que ahir va ser novament el jugador més desequilibrant del Barça i l’artífex de la victòria, amb jugades lloables amb Henry i Messi. Si, en Ronaldinho torna a estar aquí. I amb ell l’equip és millor.

04 de novembre 2007

Extraordinari partit i cap de setmana complert

Per fi hem vist un partit com deu mana. I precisament els més criticats han estat els millors, amb Iniesta. Henry ha estat espectacular: ha marcat, ha fet un pal i ha creat perill un munt de vegades. I en Ronaldinho estel·lar, també. Ha fet dos gols i ha suat la samarreta de valent. Ja era hora.

I el cap de setmana fantàstic. El futbol sala va guanyar a domicili i va líder en solitari de la Lliga, el mai vist; el hoquei el mateix després d’arrasar al Lloret; el handbol ha tret un resultat positiu a fora i, a més, el Ciudad Real ha punxat; el basquet ha guanyat tot i l’Ivanovic, i també va líder; i el Barça B ha vençut al Palamós per un gol a cero, encara que molt discretament. Sempre com aquest cap de setmana!

03 de novembre 2007

En Rijkaard ja no sap ni el que es pesca

En Rijkaard demana als seus jugadors lluita, mentalitat i treball, després de que l’hem sentit durant mesos dient que l’equip tenia una bona actitud i que li havia agradat el treball que havia vist en el camp.

Home, s’ha de tenir barra per a ara sortir amb aquestes. El Barça fa dos anys que està fent un paper ben pobre. A vegades, entre tots, ens enganyem i ens justifiquem amb lesions, seleccions i altres factors. És cert que influeixen, si, però també ho és que per guanyar al camp del Valladolid no cal ni sortir amb l’equip titular.

En Rijkaard ja no donarà més de si. L’equip necessita un revulsiu i algú que els sacsegi i els esperoni a lluitar i aquest, és evident, no serà en Rijkaard. Cal un canvi urgent. Aquesta Lliga ja comença a complicar-se, no pels quatre punts amb el Madrid, sinó perquè estem perdent un munt de punts amb rivals molt fluixets. Temps al temps.

01 de novembre 2007

Quin avorriment

He anat a veure al Barça de basquet i quasi m’adormo al Palau. Res més a dir...He passat a escoltar el futbol i...zzzzzzzz...zzzzzzzz...zzzzzzzzz
En Ronaldinho, per cert, ha marcat. Feia dos mesos que no feia un gol.