15 de març 2008

Aixecarem el cap


L’equip d’handbol aixecarà el cap. El meu dubte és si serà en el darrer tram d’aquesta temporada o el proper any. Crec que tenim certes febleses a la primera línia i defensivament, que es podrien resoldre amb un parell d’incorporacions que reforcessin els dos aspectes. Si a sobre li afegim les punxades del començament d’any, que jugàvem molt desconjuntats, i les lesions així ens han anat les coses. No ens podem enganyar: la Lliga està perduda i la Champions molt complicada tenint al davant al Ciudad Real, al Kiel i a l’Hamburg. Poca broma.

Tenim un equip de bona gent i que tenen ganes de fer grans coses. Avui, amb la Llum, hem anat aviat al camp i hem xerrat amb alguns jugadors. L’Eric Gull creu que cada vegada estarà millor de la seva lesió i en Víctor Tomàs estava il·lusionat amb tornar al parquet avui mateix. Tenen ganes de jugar i de fer grans coses. Hem de confiar en ells, aniran cap amunt.

Per cert, hem perdut després d’onze anys sense fer-ho al Palau, en competició europea, contra un Pick Szegued amb un Luca Zvizej que ha fet nou gols, quasi els mateixos que feia en una temporada amb el Barça. Es broma però fa una ràbia...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada