27 de setembre 2009

Avui es decideix mitja Lliga d’handbol i temes diversos

Començo al revés. Ahir el primer equip de futbol va donar una nova lliçó d’autoritat, en un camp d’aquests on només tens a perdre, i va guanyar amb facilitat tot i la permissivitat del inútil de l’àrbitre que va permetre la violència dels malaguenys. Tres punts més i més pressió per un Real Madrid que té l’obligació de guanyar-ho tot si no vol fer fallida econòmica. Destacar a Ibrahimovic, novament, que per quarta jornada consecutiva marca el primer gol de l’equip. Qui recorda a Eto’o? Ningú.

Destacar la victòria de l’equip de basquet a la Lliga Catalana, contra un equip de segona categoria que va fer el que va poder, i la de l’equip d’hoquei patins amb un resultat enganyós perquè en realitat va dominar perfectament el partit. Destacar els 3 gols de l’Adroher, un gran fixatge.

I avui, per fi, l’handbol. Si guanyem tenim mitja Lliga a la butxaca, perquè no dir-ho. El Ciudad Real és una ombra del que era i avui és farà palès novament. Només cal no refiar-nos, el pitjor enemic de l’esport, perquè també és cert que ells no tenen res a perdre. Guanyarem, no tinc cap mena de dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada