02 de juliol 2012

Ángel “Pichu” Montoro, una incògnita pel lateral dret

El fixatge d’en Montoro pel Barça és una bona i una mala noticia. La bona és que és un bon jugador, això és evident. La dolenta, un cop més, és que l’estratègia del Barça a l’hora de fitxar i vendre deixa bastant que desitjar. Si tots sabem que s’ha fitxat a en Montoro i que vindrà en Gurbindo què espera treure el Barça al Veszprem pel traspàs d’en Nagy? Ja us ho dic jo: ni una tercera part dels tres milions de clàusula. I que no expliquin que si no paguen no marxa que no s’ho creu ningú. L’any vinent marxaria sense pagar ni un cèntim.

El qualificatiu de “incògnita” és per la manca d’experiència en les grans competicions, sense entrar en que surt d’una lesió important. Veurem. Jo estic content, penso que és un jugador dels que lluiten a la pista i d’aquests no n’estem sobrats.

En Gurbindo i en Montoro sumen més que en Nagy i l’Igropulo? Si mantenen el seu nivell actual i no s’arronsen en les grans competicions jo crec que si. Tot dependrà de si l’entrenador els hi dona minuts i no els comença a arraconar com ha fet amb l’Igropulo, que l’ha espatllat des del primer dia.

Per cert, pels qui no ho sàpiguen...l’angelet fa 2,12

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada