10 de setembre 2013

La Supercopa a Valladolid

Una victòria realment espectacular a Valladolid, amb un control total del partit i sense patiments. En cap moment vaig veure la possibilitat que el Naturhouse La Rioja s’acostés al marcador i això que no varen deixar de lluitar.

Alguns apunts: el Barça guanyarà totes les competicions Asobal sense massa esforç, no té rival; el Naturhouse, l’Ademar i el Granollers es jugaran la segona plaça a totes les competicions; els problemes del Barça estaven en la manca de llançament exterior i amb els nous fixatges queden resolts; en Karabatic encara és un dels millors jugadors del món; l’Ariño i en Saubich seran grans jugadors però encara estan verds; en Gurbindo serà un altre amb l’esforç defensiu que exigeixen els nous primeres línies, que li permeten trobar espais; tenim una porteria immillorable; l’eslovè ha de millorar perquè ja és l’únic jugador de l’equip que no té excuses; i, per finalitzar, dir que ens espera un any bestial.

Per cert, un cop més el Barça m’ha deixat penjat i ni han contestat la meva sol·licitud d’entrada per anar a la final. Per sort tinc altres alternatives.

Visca el Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada