11 de setembre 2007

La vergonya dels internacionals

En Laporta no s’ha mossegat la llengua i ha parlat clar. Està molt enfadat pel fet de que l’Henry s’hagi quedat amb la selecció francesa, tot i que no pot jugar el proper partit per sanció, en comptes de jugar la final de la Copa de Catalunya. No ha dit que és una indecència de que en Ronaldinho estigui perdent el temps, i gastant forces, amb la pallassada que ha jugat Brasil amb els Estats Units o que en Messi estigui rebent puntades de peu a la “patxanga” del Austràlia-Argentina. Ja ho dic jo, tant se val.

El fet és que és un escàndol que els nostres jugadors s’estiguin cremant i lesionant fent partits de costellada mentre els clubs els hi paguen, els hi paguem, les milionàries nòmines. Consti que no és un problema del Barça, és un problema dels clubs grans. I mentre, els de la FIFA i UEFA, que mai he entès que fan, ni es preocupen de que aquests jugadors estiguin assegurats.

En Laporta es planteja no cedir-los. No s’ho creu ni ell perquè sap que ens inhabilitarien al jugador i a l’equip, però és un bon començament. Ho té molt més senzill. A la propera reunió dels grans clubs europeus, la G-14, que plantegi la creació d’una lliga professional europea tipus NBA. I el jugador que hi vulgui jugar que hi jugui i el que no que segueixi jugant sota la dictadura de les federacions. Us garanteixo que els afeccionats, que en definitiva són els que manen i els que fan guanyar diners al futbol, estaran encantats amb una Lliga on cada setmana juguis amb un Arsenal, un Inter o un Ajax. Oi que no?

Laporta, has estat valent i ets la persona ideal per liderar la revolució. Ara no et deixis sucar com molts d’altres i acabis en una rància comissió de l’UEFA fins el final dels teus dies, com vells coneguts de la casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada