31 de gener 2008

Demà dinaré més a gust que mai

Demà dinaré més a gust que mai per dos motius: perquè menjaré ànec pequinès, un plat que m’agrada molt, i perquè ho faré pagant el bon amic Matias Palomo, un periquito d’aquests als que no deixo escriure al blog per anticulés. Resulta que s’ha jugat un dinar a que avui ens eliminen de la Copa. Només per això ja val la pena animar a l’equip des del primer minut.

El cert és que el partit d’avui no serà gens senzill, tot i que crec que guanyarem ni que sigui per dignitat. De moment en Laporta demana el recolzament de la gent i en Rijkaard diu que estan preparats per jugar un gran partit. Com ens hem de veure. Encara recordo no fa ni dos anys quan nosaltres mateixos dèiem que la Copa del Rei era un torneig de segona pensat perquè els altres equips puguin guanyar alguna cosa.

Veurem com acaba avui. El Barça està obligat a guanyar aquest torneig perquè en cap cas pot perdre amb cap dels equips que queden, ja sigui un devaluat Valencia, un recordat Getafe o un dels dos que juguen avui Athlètic o Ràcing.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada