19 de gener 2008

Fora, fora, fora!!!

El basquet ha tornat a fer el ridícul, aquest cop a la pista del Gran Canària. En cap moment del partit s’ha vist un equip amb possibilitats de guanyar i ni un sol jugador ha fet bon partit.

L’anècdota del partit ha estat que a en Kasun l’han tingut que portar a l’hospital perquè el pobre s’ofegava i tenia el cor accelerat. En un primer moment els metges i en Savic estaven nerviosos. Sabeu què ha fet en Savic quan ja han decidit endur-se’l a l’Hospital? Quedar-se a la banda veient els darrers minuts, per veure com acabàvem perdent de 14 punts. No serveix ni per fer costat als jugadors. Es veu que se n’ofega un cada setmana.

Junta Directiva, ja n’hi ha prou. Donem per perduda la temporada i preparem l’any vinent des de demà mateix. Feu fora d’una vegada a en Savic i l’Ivanovic i comencem a treballar amb gent de la casa o, com a mínim, amb gent que ens mereixin respecte. A aquests ja no els volem.

Per cert, l’hoquei ha guanyat en partit de tràmit europeu i el Barça B continua sumant punts, aquest cop guanyat per 3 a 0 al Manresa. El futbol sala ha perdut per vuitena jornada consecutiva, estan inflats de moral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada