27 d’agost 2008

Com volem que la gent vagi a l’handbol?

Encara que sembli impossible porto des del mes de juliol intentant resoldre el tema de la Supercopa d’Espanya d’handbol. Em sembla perfecte que es faci a llocs on cal promocionar l’handbol, tot i que sigui una ciutat al costat mateix de Ciudad Real, però es que no es pot organitzar pitjor.

Fins a finals de juny no va aparèixer a la web de l’Asobal la data del partit. Fins aleshores sortia on es podien comprar les entrades i a quin hotel anar de l’any 2007!. Quan surten les dates se m’acut mirar hotels d’Albacete i veig que no hi han places pràcticament, perquè resulta que coincideix amb les seves festes! Tot i així aconsegueixo una habitació en un hotel digne. Quan surt més informació, veig que el partit el fan el diumenge a les 18,30h. Immediatament miro horaris d’avions i trens i no n’hi ha ni un per tornar el mateix dia. Posteriorment miro on es poden comprar les entrades, i truco per confirmar-ho, i només es pot fer a les taquilles del pavelló.

Resumint: tenim una habitació a Albacete i haurem d’anar dissabte amb cotxe per tornar a casa diumenge de matinada i l’endemà a treballar. I el millor: no sabrem fins el mateix dissabte si podrem aconseguir entrades. Imagino que no tindrem problema perquè mai s’omplen els pavellons, per desgràcia, però és que amb aquesta organització el que em sembla un miracle es que encara hi vagi algú. Per cert, que ningú faci el comentari fàcil de Madrid perquè l’Asobal està a Catalunya...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada