15 de novembre 2009

La feina de Pallapupas

Potser no sabreu qui són els Pallapupas (http://www.pallapupas.org) i si ho sabeu pensareu que hi fan en un blog del Barça. El cert és que els hi poso perquè vaig quedar encantat amb la feina que fan pels hospitals de Catalunya, arrencant un somriure als nens i a la gent gran malalts.

La Llum i jo els hem conegut gràcies a Atrápalo (http://www.atrapalo.com) que un cop més demostra que més enllà d’una web de venda d’entrades també és una empresa responsable i sensible en iniciatives de persones desafavorides. La gala de l’altre dia, “Junts sembrem l’alegria” (http://www.atrapalo.com/entradas/junts-sembrem-l-alegria-gal-la-benefica-de-tardor-pallapupas_e27712) va ser realment emotiva i la participació altruista d’artistes com Reugenio, Godoy, Pez en Raya, La Niña de Sherk, entre altres, dignes de destacar.

Per això us ho volia explicar. M’agrada que algú més conegui a la ONG i que tots vosaltres valoreu i diferencieu a les empreses com Atrápalo que tenen un vessant social. Del Barça ja en parlarem un altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada