27 de març 2010

Una gran tarda

Primer l'handbol i després el primer equip ens han donat una tarda fantàstica.

L'handbol ha fet història guanyant a Zagreb de pallissa, deixant el partit de tornada del dissabte vinent com un pur tràmit amb tres actuacions espectaculars: en Saric que ha parat 15 llançaments a la primera part i en Víctor Tomàs i en Juanín que han marcat vuit gols cada un. Gran resultat. La nota negativa, com no, la baixa forma d'en Hansen i la manca de reacció d'un entrenador mediocre, que quasi deixa que ens empatin el partit amb la seva mania de defensar en 5-1. No hi ha res a fer.

I el futbol. Les hem passat canutes a la primer part, on en Valdés ha tret un gol i els pals dos més, i una segona part que amb l'entrada d'en Xavi ha millorat molt i on l'Ibra ha demostrat que és un golejador marcant un gol de davanter centre, d'aquells que has d'estar allà per marcar-lo.