14 de juliol 2011

De Wenger i de senyor se'n ve de mena

Vagi per endavant que m'és del tot indiferent que vingui o no vingui en Cesc. Crec que no el necessitem i que és un bon jugador però que no és millor que alguns que costarien la meitat. És més, per norma no fitxaria mai un jugador que va marxar del Barça perquè li va donar la gana.

Dit això, començo a estar cansat d'aquest rol de gentleman amb el que va per la vida l'Arsène Wenger. Només em faltava escoltar la darrera de les estupideses que ha dit, quan ahir va declarar que en Xavi faltava al respecte a l'Arsenal quan deia que en Cesc ho està passant malament. No és obvi que ho deu estar passant malament? Això és faltar al respecte a l'Arsenal?

En Wenger no és un senyor, amics. En Wenger és un impresentable més d'aquests que circulen pel món del futbol. Un senyor no enganya a un xicot, perquè els jugadors de futbol són nens, dient-li que la temporada següent el deixarà marxar. Un senyor no plora dient que l'arbitre li ha robat el partit quan el Barça l'elimina de la Champions fent una exhibició de joc. Un senyor no fitxa jugadors de les categories inferiors d'altres equips punters, tot oferint feines als seus pares. En Wenger no és un senyor per més trajat i estirat que vagi, no es deixin enganyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada