15 de juny 2012

Sobre l’handbol. Balanç de la temporada

D’una temporada el que queden són els títols, això ningú ho discuteix. Vist així, la temporada del Barça ha estat prou bona: s’ha guanyat la Lliga espanyola i la Copa Asobal, que està al nivell d’una Copa del Rei. De notable. L’excel•lent passava per, com a mínim, estar a la Final Four.

Dit això, el nivell de l’equip ha estat el desitjat? Per mi no. El desequilibri entre els equips, sobretot a la Lliga, és tant majúscul que les xifres ens enganyen. La realitat és que la temporada es resumeix en uns pocs partits: el de la Supercopa, el de l’Ademar a l’Asobal, els dos del Montpellier i els dos del Copenhagen, el de l’Atlético a la Copa del Rei i les pistes de Valladolid, Ademar i Atlético a la Lliga, més el de l’Atlético a casa. No hi ha més partits, que ningú s’enganyi. Quin és el balanç d’aquests onze que he esmentat? Sis victòries i cinc derrotes, tres de les derrotes amb un bany descomunal del rival (Supercopa i Copa del Rei, amb l’Atlético, i anada a Copenhagen). Vist així no és el mateix, oi?

Que ens depara la temporada vinent? Tres competicions Asobal on tot ens ho juguem amb l’Atlético, que encara li queda un any competitiu, abans que l’equip envelleixi encara més, i la resta d’equips arruïnats i encara més febles. I a Europa? Si ara som el 4rt o 5è. equip en un imaginaria classificació de mèrits l’any vinent podem aspirar, com a molt, a igualar aquesta posició. Es pot capgirar això? No crec...la directiva d’en Rosell no posarà un duro més, al contrari, i els fixatges que vindran no són res de l’altre dissabte. El panorama, ara per ara, fosc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada