29 de juny 2013

Ens ha tocat el PSG


Ja tenim el resultat del sorteig de la fase de grups de la Champions League i ha passat el que jo no volia: ens ha tocat el París Saint-Germain. I em direu que el Barça és superior, que es classifiquen quatre dels sis, que millor ara que en un creuament...d’acord. Però si no el vull no és perquè em faci por, per més Hansen, Abalo, Garcia o Sierra que tinguin, el que no vull és que a la primera part de la temporada el Barça hagi de jugar dos partits complicats per aconseguir el primer lloc del grup, que és molt important aconseguir-lo. Aquest desgast et passa factura, a la llarga.

Dit això, i deixant de banda el PSG, també s’ha de dir que el grup que ens ha tocat és el més fàcil de tots. El Vardar Skopje macedoni i el Wacker Thun suís no són rivals pel Barça i els altres dos accediran des de la prèvia. El primer d’ells d’un grup on el més complicat és el Dinamo Minsk i l’altre del nou wildcard on juga el Montpellier, com a rival més fort. Per mi són tots molt asssequibles, veient l’equip amb el que es presenta aquest any el Barça.

Per cert, l’Atlético de Madrid si que ha tingut mala sort. Li toca el Kiel i el Kielce, no oblidem semifinalista de la darrera Champions, i de rebot el Kolding i el Dunkerque. Si queda tercer o quart de grup ja pot estar content.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada