04 de juliol 2013

L’equip ideal

Com ens agraden aquestes coses del set ideal i votar per dir la nostra. Doncs vinga, comentem el set ideal AEGON, que promociona l’Asobal, i a quina conclusió han arribat els afeccionats. 

Podríem acceptar a en Saric, a en Juanín, a l’Aguinagalde i a en Rutenka. Tots estan prou contrastats, com ho està en Viran Morros, escollit millor defensor. Bastant fàcil que la gent els hagi votat per grau de coneixement, també. Comparteixo també el vot a en Víctor Tomàs, el primer any que realment ha demostrat ser capaç de fer una campanya regular. 

Les meves discrepàncies:  Joan Cañellas i Àlex Dujshebaev. Tots dos han fet una molt bona temporada però de cap manera poden ser millor central i millor lateral dret. L’Àlex és un bon jugador en un equip de segona fila, que vol dir que té més protagonisme del que tindrà quan estigui l’any vinent en un gran com l’Atlético. Al temps.  D’en Cañellas ja n’he parlat molts cops. Per mi és el jugador més sobrevalorat de la Lliga, tot i ser un bon jugador. En defensa és un més i en atac és un jugador que pràcticament sempre ataca a punt dèbil i al que li falten molts recursos per ser el millor central. També és cert que, tret d’en Raúl Entrerríos i pocs més és la posició més mediocre de les set des de fa anys. 

Com a mínim ens hem distret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada