11 de juliol 2013

L’adéu de l’Atlético?



Sembla que l’Atlético (de fet el Balonmano Neptuno) plega veles, es veia a venir. Masses fixatges amb molt poca pela.  La qüestió és molt senzilla: quina diferència hi havia entre el Ciudad Real i l’Atlético si eren els mateixos caps amb diferents barrets? Un era viable i l’altre no? La diferència eren els 900.000 euros de l’Atlético?.

Veieu que ho platejo amb un interrogant, després que ahir el Consejo Superior de Deportes digués que volia intervenir per salvar el club. Perden el temps, això no hi ha qui ho salvi, però us doneu compte de com actuen les espanyes quan el damnificat és dels seus? On estava el Consejo quan el San Antonio va plegar o les vegades que el Granollers i altres les han passat canutes? Només hi ha una diferència: l’Atlético és dels seus. 

Jo, que voleu que us digui, si plega m’és del tot indiferent. Què el Barça necessita més rivalitat per estar llest pels grans partits europeus? Que les competicions Asobal no tenen cap mena d’interès? Quin tenia quan les guanyava totes el Ciudad Real?  A mi m’és del tot indiferent. Fer un equip guanyador sense pagar les factures ho fa qualsevol.  Qui vulgui estar a la primera línia mundial que pagui i, si no es viable, que jugui per amor al nostre esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada