30 de juliol 2007

I parlant de samarretes...

Convido, pobre de mi, a la Junta del club a fer-se la següent reflexió: com és possible que la germaneta pobra de les nostres seccions, l’hoquei, encara no tingui cap samarreta retirada? Si no em falla la memòria, tant el bàsquet com l’handbol tenen retirades quatre samarretes. L’hoquei cap.

Com pot ser això? Home, per manca de títols no: 17 copes d’Europa, 10 Supercopes d’Europa, 20 Lligues, 17 Copes del Rei, i un llarg etcètera. No serà que sempre queda a la cua de l’actualitat? Que en Núñez o en Gaspar no en retiressin cap té una justificació, perquè creien que l’hoquei es jugava amb una escombra, però la Junta actual té un altre tarannà.

A més, el club necessita potenciar al màxim les seccions de cara al gran projecte de nou Palau. El primer que necessita el nou Palau és omplir al màxim i això s’ha de fer tenint uns grans equips i preservant la memòria dels qui ens han donat al club grans moments, dels qui ens han fet grans. Ara teníem una bona oportunitat amb el “Negro” Páez, però ha preferit prostituir-se per quatre “duros” i marxar al nostre principal rival, el Reus Esportiu. Tenim altres opcions, però. En Gaby Cairo, per exemple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada