28 de juliol 2007

Tràmit positiu

El segon partit de pretemporada ha estat molt similar al primer. Un rival més fort físicament, la Lliga d’Escòcia comença la setmana propera, amb un joc un tant peculiar degut a la curiosa combinació de jugadors escocesos i lituans, en igual nombre, que conformen aquest equip.

El que més m’ha agradat és comprovar que Ronaldinho està lluitant i fins i tot marcant, avui un gol de pissarrí i un altre de penalty dubtós, i que Xavi està jugant amb una maduresa que jo no li havia vist. Al segon temps el joc més ensopit, amb una bona jugada de Bojan, Henry i Giovani que ha acabat en gol.

Comença a cansar bastant, els comentaristes de TV3 també juguen a aquest estrany joc, el debat de si els 4 cracks poden jugar junts. Voleu dir que no és una anècdota aquest debat? A veure, si descomptem sancions, lesions, rotacions, copes d’Àfrica, seleccions, i altres misèries, dels 80 partits que juga el Barça al cap de l’any en quants poden jugar els quatre? En 40? I d’aquests no està clar que la meitat poden jugar junts i l’altre meitat no, segons convingui? Doncs que estem debatent? El que estem fent és aconseguir que el dia que tots quatre puguin jugar, i el rival sigui un dels grans, el que quedi fora ho faci decepcionat, desmoralitzat i decebut. Val la pena que nosaltres mateixos potenciem aquest ridícul debat? Només ens perjudica. O no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada