28 d’agost 2007

En Deco és un impresentable

Si dic que en Deco està completament acabat no crec que desvetlli cap secret, ho sap tothom. Si dic que és un dropo tampoc dic res de nou, però el paguem per jugar bé no per explicar acudits o per caure simpàtic. El que ja és del tot intolerable és que sigui un impresentable.

Després del ridícul que va fer l’any passat, on va ser un dels grans culpables dels evidents desordres del vestuari, en comptes de anar per la vida amb humilitat va amb xuleries. El club, a més, sembla que li permet tot. Es passa l’estiu amenaçant en marxar i com a premi li donen nou dies de descans perquè va tenir una criatura, com si fos ell el que li dona el pit. La última la va protagonitzar el diumenge, al no escalfar quan va veure que era suplent. I l’entrenador, que és un covard, ni li diu res. I de codi de conducta ni parlar-ne, diu ara.

Aquest any o en Laporta es posa les piles, que és l’únic que els té ben posats, o tornarem a tenir un vestuari calent i pocs títols a les vitrines. Potser arribarem a la conclusió de que el primer que haurien d’haver canviat aquest any és l’entrenador i haver fet fora als penques tipus Deco, Eto’o, Motta... I no oblidem a en Txiki Beguiristain que quan hi han problemes ningú sap on s’amaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada