20 de desembre 2009

Campions en futbol...i avui a per la Copa Asobal!

No si qui em deia l'altre dia que si guanyem al Bernabeu la Champions trenca el carnet i no mira mai més futbol. Estic d'acord...això només pot anar a pitjor! Quin equip i quin entrenador. I quina Directiva i quin President, per més que faci mal a molt gent amb interessos de futur.

I l'handbol? Avui guanyarem al Ciudad Real perquè, senzillament, som millors. Només hem d'estar concentrats i evitar aquelles baixades de ritme quan el marcador es posa apretat. Com equip el Ciudad Real és una ombra del que era. Si juga l'Eric Gull!!!
En Xavi Pascual, quin home més sec per cert, hauria de fer una d'aquelles coses que es feien fa 40 anys: deixar que l'Eric Gull llenci el que vulgui a porta, pobre noi.
Uns comentaris: en Juanin i en Rocas tornen a la seva bona forma, ja tocava, i l'Íker Romero encara és molt important en aquest equip, i sabem que això és mala senyal. Avui, però, confio en que tots estaran molt concentrats i que fem valdre la nostra superioritat. Espero animar tot el partit i aportar ni que sigui un 0,1% a la victòria (en cas d'empat ja serviria).

Per cert, moltes gràcies Salvador i Enric. Vosaltres ja sabeu de que parlo. Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada