13 de desembre 2009

Tres punts i poca cosa més

Partit horrorós del Barça i precisament el dia que juguem amb els periquitos! El Barça està esgotat, d’això no hi ha dubte, i ahir es va notar. Quina quantitat d’imprecisions al llarg de la segona part. En Piqué, l’Alves, el propi Xavi estaven desconeguts i l’Espanyol quasi ens dona la nit. Si era penalty o no ja n’hi entro. Els culés el veuran i els periquitos no, com sempre. Res, tres punts i a descansar pel Mundialet.

Un detall, per cert, que Aviación Civil no hagi mediat perquè el Barça no fes una escala innecesària en el vol d’avui. Si fos el Real Madrid anirien amb un avió de l’exèrcit, si fes falta. Després es sorprendran que els catalans no vulguin ser espanyols...

Avui he rigut amb en Sánchez Llibre. És com una criatura...sempre plorant i sempre en el paper de salvador dels pericos. Quin pobre home. Si alguna vegada plega passaran dues coses: el President següent posarà a l’equip on li correspon, a mitja taula, i a en Sánchez Llibre no el recordaran ni les rates. I ell que es creu llest i guapo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada