28 d’octubre 2007

Que el futbol no espatlli el cap de setmana

Amb Ronaldinho a la Llotja, cosa que no fa quan no el convoca el seu propi equip, el futbol sala va aconseguir una victòria suada amb el Leis Pontevedra. Varen començar marcant ells, dues vegades, però amb molt d’esforç varem aconseguir guanyar per 4 a 2.

L’hoquei, per la seva banda, també va patir amb el Lleida, però per el maleït excés de confiança. Quan van apretar els van apallissar. Per cert, ha tornar en Panadero, un jugador que no desperta passions però que quan no hi és l’equip el troba a faltar moltíssim.

I finalment el basquet també va treure un gran resultat guanyant a la pista el Akasvayu, amb pròrroga inclosa. La nota ridícula, un cop més l’entrenador. Va fer fora a la noia de TVE, que li va posar el micro en un temps mort –com fan amb tots els equips-. A partir d’aquell moment els comentaristes el van ridiculitzar cada vegada que van poder. Què esperava? És un inútil.

I queda el futbol, o millor dit els futbols. Avui juga el Barça B abans que el primer equip. És una bona ocasió per treure el cap i veure si els nois d’en Guardiola trepitgen de peus a terra. Van començar la lliga creient-se que eren el Chelsea i van sortir trasquilats com ovelles de més d’un matx. I el primer equip. Què podem dir del primer equip? Esperar a veure que passa amb en Ronaldinho, l’Henry, etc. Com diuen en castellà: “más de los mismo”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada