11 d’octubre 2007

Quim Paüls, excel·lent

La resposta que va donar en Quim Paüls, a RAC1, a les declaracions d’abans d’ahir d’en David Páez, defenent al seu germà, només es poden classificar de brillants. En Quim Paüls és un home sobri, no ens podem enganyar, però quan parla sap el que diu.

Ahir va dir que el Barça va avisar al “Negro” amb temps que volia fer una renovació del projecte i que comptava amb ell per incorporar-se a l’estructura del club. La cosa hauria acabat amb un gran homenatge, amb el “Negro” imagino que com a Secretari Tècnic i tots contents. Possiblement, també, la seva hauria estat la primera samarreta de la secció penjada al Palau (com pot ser que el millor equip del mon no tingui una samarreta retirada i l’equip de basquet ja en tingui 4 o 5 havent aconseguit una quarta part de títols? no ho sap ningú). El “Negro” va considerar que podia seguir jugant, opció molt honorable. Però...al Reus? Aquí és on ha patinat, mai millor dit. Per mi, per molts, això és imperdonable. I el seu germà que jugui i calli que no tenim perquè aguantar “pataletes” de germanet ressentit.

Per cert, en David va dir una cosa a retenir: casa meva és l’Argentina i aquí sóc un professional. Un altre que marxaria al Reus sense dubtar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada