03 de setembre 2008

Amb el cap a la Supercopa

Vagi per endavant que si no fos per la feina feta per l’Asobal la lliga estaria més a prop del paleolític que no pas on està, però fan coses realment estranyes.

Aquests dies he estat parlant de la Supercopa, on no hi ha venda anticipada d’entrades, que es celebra en un lloc i amb uns horaris dissuasoris, etc. Avui encara he trobat un parell de detalls més de l’esdeveniment.

A la nota de premsa de l’Asobal es comenta que la Gala Asobal, que es fa dissabte, és a portes obertes perquè els habitants d’Albacete puguin gaudir-ne. Fantàstic. Però tenint en compte que també s’ha dit que actuaria l’Edurne i que Albacete està de festes, no s’acabarà convertint en una patxanga? No acabarem ballant una conga? I els que no som d’Albacete podrem entrar?

L’altre detall. Capacitat del pavelló: 2.400 persones, en una sola grada. A la pràctica serà de 2.000, perquè els del Ciudad Real vindran amb els càntirs, les botes i els tambors i necessitaran espai. Això només fa que confirmar que fan les coses de cara a la galeria. Ja no compten que hi vagi la gent, només ho fan itinerant perquè volen poder dir que fan els impossibles per promocionar l’handbol arreu.

Ja us explicaré com acaba tot plegat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada