16 d’octubre 2008

Si guanyen estem acabats!

Si no en teníem prou amb en López Ricondo ara resulta que el seu rival a les eleccions de la Federació Espanyola d’Handbol serà ni més ni menys que el senyor Juan de Dios Román. El millor del cas es que es presenta dient que “el canvi és possible”. S’ha de tenir coratge quan ell ha estat el seleccionador d’en López Ricondo. No és el canvi, és exactament el mateix.

Una cosa, des del punt de vista del Barça, no canviarà: el Ciudad Real seguirà jugant amb nou els nostres partits. I la cirereta del pastís: si en Juan de Dios Román és el president de la federació amenaça amb posar de seleccionador a en Valero Rivera. Home, segons com ens pot anar bé. Que està ressentit amb el Barça es evident, però si això fa que no convoqui als nostres jugadors serà fantàstic. A mi la selecció ja se la poden confitar.

L’handbol està en el seu pitjor moment a nivell directiu. Amb una Asobal que no saben ni fer “la o amb un “canuto” i amb una federació que és un autèntic desastre i encara pot ser pitjor si guanya l’ex-entrenador del Ciudad Real. Quina pena, amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada