18 de juny 2009

La planificació de la temporada i la filosofia de club

Avui el Barça guanyarà la Lliga de basquet contra un equip que té millors jugadors. El que passa és que el Barça ha arribat al final de la temporada fort físicament i ells estan desfets. Si li afegim que tenen al sonat aquest d’entrenador, doncs així els hi anirà. Només ens pot passar una cosa: que pensem que guanyarem segur. Aquest seria el nostre error.

I es que una bona planificació és essencial, com ho és tenir una filosofia de club. El Barça després de molt anys la té i així ens van les coses. Ara tothom està nerviós pel tema dels fixatges del futbol, sense raó. En què quedem? No era important tenir un equip de pedrera i uns quants molt bon jugadors? Ara ens enlluernem amb els fixatges del Madrid, que sabem que seran un fracàs com la darrera vegada?. Cap fred...si no fitxem estrelles fitxarem promeses. Nosaltres no tenim cap urgència, som els campions!

Parlant de filosofia de club per mi l’Eto’o i en Valdés ja poden marxar demà mateix. Aquí no volem xuletes ni fantasmes. Aquí volem gent que s’estimi el club en la mesura del possible i que pensi en títols, no en bitllets. Al carrer. De Valdés n’hi ha a sota les pedres, si convé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada