27 de juny 2009

Tres fixatges, que són quatre, per l’esperança

L’handbol s’està reforçant bastant bé, ara caldrà veure si n’hi haurà prou per posar-se a l’alçada dels més grans. Possiblement que si perquè a la millora qualitativa del Barça se li ha d’afegir que els dos grans rivals, el Kiel i el Ciudad Real, penso que estan perdent potencial en el ball de fixatges i baixes en la que estan immersos.

En Sarmiento ens ha de donar un central, una posició clau i que el Barça fa anys que no té ben resolta; l’Igropulo és un lateral de garanties i que sap penetrar, un bon complement per un Nagy que va acabar la temporada fos; en Saric també és un porter contrastat; i l’Oneto, que ja va jugar alguns partits al final de temporada, és un bon defensor i un magnífic atacant. Tenim doncs, resolts els dos problemes principals de la darrera temporada: una primera línia molt justa i una defensa que no estava a l’alçada en els partits importants.

Des del meu punt de vista encara ens faltaria un lateral esquerra; en Hansen és massa jove i en Demetrio massa gran. Jo fitxaria un jugador experimentat i començaria a adaptar a en Demetrio a posicions de defensa, tot i que comptaria amb ell en atac en partits de menys transcendència.

En el capítol de baixes es parla d’en Venio Losert, no acabo d’entendre perquè no s’ha confiat més en ell, i en Noddesbo. Aquest segon cas crec que és un error, l’escollit hauria de ser en Garabaya. El danès és molt millor jugador en atac i en defensa són tots dos bastant dolents, no ens enganyem. Aquests dies he rebut, tant al meu correu, com al grup de Facebook, com a aquest blog, un mínim de 10 o 12 e-mails criticant aquesta possible marxa d’en Noddesbo i demanant un fitxatge “de campanilllas”, com diuen els espanyols.

En tot cas crec que la cosa marxa bé. Veurem com funcionen les noves incorporacions, com funciona tècnicament en Pasqui, en el seu primer any real, i com ens va en l’aspecte moral, que també és important. La Llum i jo ja estem preparant les maletes per anar a la Supercopa si aquests incompetents de l’Asobal acabant de decidir on la faran. Diuen que a Guadalajara, un ciutat de referència per l’handbol, com tothom sap, que quasi es dir que la faran a la pista del Ciudad Real. Un escàndol més dels amos de l’handbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada