08 de juny 2009

Temes diversos

Em preocupa que el Barça no tanqui el capítol de fixatges ràpid. Cada dia que passa van sortint més noms gràcies als mafiosos dels representants que volen fer bullir l’olla i als de la premsa que no saben de què escriure. Això només fa que incrementar els preus dels jugadors. Veurem si el club és viu i maniobra amb celeritat.

El cas Eto’o no em preocupa el més mínim. Si vol marxar que pagui i si es vol quedar que es quedi. Què pot passar? Que marxi al final de la propera temporada? No està prou amortitzat, potser? Doncs que marxi, no passa res.

Les seccions em preocupen. L’handbol només ha fitxat en Sarmiento i amb aquest reforç seguirem essent un equip subcampió. Si volem omplir el Palau i guanyar als Kiels, Ciudad Reals i altres que vagin sortint hem d’agafar el talonari i fitxar dues o tres estrelles, no ens cal més. Es va amb una mica de retard, Masip! El basquet no està donant tot el que esperàvem d’ell. Ahir es va classificar de miracle i a la final el favorit és el TAU. Calen reforços per moure la banqueta i treure’ns de sobre andròmines que tenim, encara que tinguin cognom català. L’hoquei és el que va millor: tot just acabada la temporada ja hem canviat l’entrenador, confio amb en Pujalte, i sembla que tenim lligat un fixatge del Liceo, que vol que a sobre debilitarem a un dels rivals importants. Bona feina de la flamant nova secretaria tècnica, ara en mans d’en Quim Pauls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada