12 de febrer 2008

En Laporta juga amb foc

Mai he amagat la meva adhesió a en Laporta. El considero un bon President i un bon paio. Ens els darrers mesos, però, sembla que li tremola el pols a l’hora de prendre decisions. Per culpa d’això estem presenciant com l’equip de futbol està camí de tornar a fer el que ja va fer l’any passar: el ridícul.

Avui, però, s’ha superat. Avui ha anat a donar ànims a l’equip de basquet. Home, que doni suport a l’equip em sembla bé. El que passa és que abans d’anar-hi hauria d’haver fet fora a en Savic i l’Ivanovic, els dos grans culpables de la desfeta d’aquest any i de l’anterior. Quan fa un any varem guanyar la Copa del Rei li vaig dir a la Llum: “això és el pitjor que ens podia passar perquè emmascararà el fracàs de la temporada”. Així va passar.

En Laporta juga amb foc i no en té cap necessitat. Ara el que hauria de fer és anar prenent decisions de cara a l’any proper i deixar-se de bon rotllet amb els que l’estan espifiant. El basquet no funciona perquè tenim el pitjor equip de la nostra història, no és un problema de motivació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada