10 de febrer 2008

Quin panorama...

Avui ha estat un dia lamentable pel Barça. Tornem a estar a vuit punts del Madrid en futbol, hem presenciat com la Penya ens substituïa com a campions de la Copa del Rei de basquet i l’handbol ha fotut una relliscada que pot portar com a conseqüència no guanyar res aquesta temporada. Per plorar.

El Madrid li ha fotut set gols al Valladolid. Set gols són els que ha fet el Barça en els darrers sis partits, com a dada i si no vaig errat. I a sobre, resulta que l’Eto’o no només està fotent el ninot per les àfriques, sinó que a sobre s’ha lesionat !!!

El basquet eliminat per una colla d’amics a les primeres de canvi i el Joventut, amb el nostre ex-entrenador fent una exhibició de conducció d’un equip en pista, arrasant a la Copa del Rei. El Joventut, per cert, deu tenir la meitat de pressupost que el Barça. Perquè no us fixeu només amb el pressupost de la secció, mireu també el que queda emmascarat amb publicitat, marketing, merchandising, etc.

I el handbol. Ja ho he dit abans. Només es classifica el primer i hem perdut a la pista més senzilla del grup. Si li afegim que a la Lliga les opcions són poques, tenint en compte que ja hem ensopegat dues vegades i que ens queda la visita a la pista del Ciudad Real, doncs poca cosa queda per dir. Aquest any podem quedar en blanc.

Un cop de setmana de mal record.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada