03 de febrer 2008

La Llum s’afegeix a l’expedició cap al Bernabeu

En un gest de valentia, la Llum s’afegeix a la caminada cap al Bernabeu. Ho fa ara que estem a sis punt del Madrid, es a dir que el risc és major que el que varem assumir la resta d’expedicionaris. Demà li vull oferir a en Matias Palomo la possibilitat d’afegir-se perquè, de ben segur, deu pensar que no tenim cap opció. Aleshores no s’ha de preocupar, s’hi pot apuntar.

El cert és que el gran favorit segueix essent el Madrid per calendari, per portar sis punts més i perquè hem de jugar al seu camp. L’esport, però, porta sorpreses i els del Barça sabem que els nervis de poder perdre el que ja tens guanyat fa fer coses inverosímils. D’aquí a dues setmanes veurem com estem, després d’haver visitat els camps del Sevilla i del Saragossa.

Aquest cap de setmana ha estat brillant. El handbol no va pagar el desgast dels seus jugadors a l’Europeu i va guanyar de pallissa, el hoquei va guanyar a la difícil posta del Noia, el basquet ha guanyat jugant de pena com sempre i el Barça B també ha pogut vèncer al Mataró. Sort que el futbol no ho ha espatllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada