16 de febrer 2008

A jugar amb els videojocs de futbol de sempre!

No és un tema estrictament culé, però em sembla molt interessant i divertit. Caja Madrid ha organitzat unes sessions per jugar amb els videojocs de sempre, amb els que ens han acompanyat aquests darrers anys. Jo no podré anar a la primera de les sessions, però no em penso perdre alguna de les altres.

Aquesta és la convocatòria que ens envien:

“L’Espai Cultural Caja Madrid, presenta el projecte Arqueologia dels videojocs, un taller de tres sessions en el que els assistents podran jugar a partir d’una selecció de videojocs de futbol a càrrec de Marco Bellanzani, del col·lectiu Micro Music.

Cada taller està precedit d’una xerrada al voltant de la historia dels videojocs, des de els seus inicis amb el Pong fins a l’actualitat, posant especial atenció en algunes qüestions tècniques i sobretot analitzant els aspectes més narratius, culturals, socials i inclús artístics dels videojocs.

Acabada la conferència, els participants podran interactuar amb diversos videojocs de temàtica futbolística de diferents èpoques, fent així la seva arqueologia personal. David Casacuberta, expert en cultura digital, serà l’encarregat d’obrir el taller i la resta de sessions seran a càrrec d’en Jordi Arnal, professor de videojocs de la Facultat d’informàtica de la UAB.

Sessions:

16 de febrer, a les 18h.
15 de març, a les 18h.
5 d’abril, a les 18h.

Lloc:

Espai Cultural Caja Madrid
Plaça Catalunya nº 9
Telf. 93 301 44 94
Entrada gratuïta”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada