17 de febrer 2008

Estic somiant?

Vagi per endavant que segueixo pensant que tenim una temporada complicada tant en futbol com en handbol, els primers perquè no juguen a res i els segons perquè la mala sort i sorpreses inesperades, com el fracàs del fixatge de l’Eric Gull, ens han perjudicat molt. Del basquet més val no parlar-ne i del hoquei tampoc, en aquest cas perquè aquests ho guanyen tot. Són els millors.

Aquest dissabte ha estat un somni. O no és un somni que l’handbol, amb les baixes de Juanin, Jerome, Tomàs i Barrufet, li fotin una pallissa descomunal a l’equip més difícil del seu grup de la Champions? Han guanyat de deu perquè han afluixat al final, quan guanyaven de quinze, amb un Kasper apoteòsic i uns Romero, Ugalde i Nagy extraordinaris.

I no és un somni que l’hoquei aconsegueixi classificar-se per la Final Four, que es jugarà a Barcelona, passant per sobre d’un dels millors equips d’Europa, amb el Barça i el Reis, el Follonica?

I el futbol? Primer perd l’Espanyol i acte seguit el Madrid. Aquí ja podríem estar contents perquè el probable és que perdéssim nosaltres i guanyés el Madrid. Doncs no. A sobre guanyem al camp del Saragossa sense jugar a res però lluitant des del primer minut. Poca cosa podem demanar amb aquest entrenador. El Madrid és el favorit indiscutible, no ens enganyem, però el culet que se’ls hi posarà aquests dies no els hi treu ningú. Qui sap...a l’esport els nervis són els pitjors enemics. No seria la primera vegada que el favorit llença la Lliga. Que li preguntin al Barça l’any passat.

No se com acabarà la temporada. El que se és que aquest dissabte ha estat fantàstic, això ho tinc clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada