10 d’abril 2008

En Lakovic, un més del Maccabi

Estic escrivint aquest post mentre juga el basquet. En Lakovic sol ha llençat el partit. Bé, també cal dir que els altres no en fiquen ni una. Aquest és el pitjor equip del Barça en tota la seva història, ho he dit des del primer dia. Ara queden 6:41 i perdem de 13.

El Barça s'ha de concentrar i preparar un equip de futur, això ja està perdut. El partit és una marranada i els del Maccabi han sortit a provocar al Barça i ho han aconseguit fins el punt de que en Basile ja està al carrer fa estona, desqualificat, per donar-se de patades amb un de l'equip groc. L'equip groc en té dos de desqualificats també, però nosaltres estem tant curts d'efectius que ens perjudica molt més. Falten 5:13 i ja són 15.

L'entrenador del Barça, en Pascual, fa cara de desconcertat. I és que no podem tenir un noi amateur portant un equip que vol guanyar la Euroleague. Fem el pasarell. Falten 3:20 perdem de 13.

L'Acker 1 de 6. El gran fixatge de la temporada. Chapeau per la directiva. Falten 2 minuts i perdem de 11 . Ens veiem la temporada propera, Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada