27 d’abril 2008

Que s’acabi la temporada, si us plau

Quin dissabte tant lamentable pels nostres colors. Fins i tot en els partits que varem guanyar n’hi va haver per llogar-hi cadires.

Vaig veure l’hoquei on els arbitres varen fer recital de targetes, ni més ni menys que divuit, en un partit on no hi ha va haver gens de violència. Costa de creure, oi? L’equip va jugar molt malament, sense cap idea en atac i molt lent en el seu joc. Per sort encara estem a quarts i l’Igualada no és rival. Avorrit. El que passa és que tenim el millor equip i guanyarem Lliga i Copa d’Europa.

Al darrera l’handbol. Quin desastre de partit. Molts gols, moltes exclusions, molta alternança en el contraatac, un partit de pena. Varem marcar més de 40 gols i no es pot destacar ni a un jugador. Si dimecres juguem així a la pista del Ciudad Real sortirem escaldats. No ho crec perquè ens hi juguem la temporada, és la darrera oportunitat.

I vaig escoltar el futbol i el basquet. No calen gaire comentaris. Els del futbol varen llençar el partit, un cop més, i el basquet va fer un nou ridícul aquest cop a la pista del Real Madrid. Dos que acabaran la temporada en blanc si no es produeix un miracle amb el Manchester United.

La conclusió a la que arribo: que s’acabi aquesta temporada quan abans millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada