30 d’abril 2008

Jo encara sóc d’en Laporta

No se si ho podré ser gaire més temps perquè cada vegada costa més entendre algunes coses que fa i, sobretot, les formes amb les que ho fa, però de moment encara confio amb ell. M’explicaré.

Quan en Laporta va arribar, i quan dic Laporta vull dir la Junta d’en Laporta, aquest club tenia la caixa més buida que la butxaca de l’Àgatha un dia 29; els pakis de la Rambla venien més samarretes que el propi club; tampoc guanyàvem res feia temps; la catalanitat del Barça fregava el folklore; i els anteriors presidents ens havien tret els colors més de mil cops.

L’equip d’en Laporta ha sanejat l’economia; ha introduït el marketing al club, que genera ingressos directes però també indirectes perquè fa que la resta del planeta vulgui ensumar Barça; ha expulsat del club als quatre delinqüents covards que s’aprofitaven de les multituds per fer el pòtol; ens ha il·lusionat a tots amb el projecte esportiu; ha projectat l’estadi del futur, que ja tocava; i mundialment es coneix al Barça com el que és, més que un club, amb iniciatives com la de la Unicef i moltes altres en països amb desavantatges socials greus.

En Laporta s’ha equivocat en dues coses que són la mateixa: en no fer neteja al futbol i al basquet. Però que consti que ens hem passat anys demanant que la Directiva no fiqués el nas en la vessant esportiva. Ara tots volem que si que li fiqui. Aquest estiu s’hauria d’haver agafat a en Rijkaard, a en Ronaldinho, a en Deco i companyia, i a en Savic, l’Ivanovic i companyia i haver fet nous projectes, perquè estava clar que no se’n sortirien. Amb això si que es va equivocar.

Ara, però, no queda més remei que mirar endavant i començar a treballar de cara a la propera temporada. S’ha de buscar revulsius esportius i gent amb empenta a les banquetes. Hem d’aconseguir que la gent s’il·lusioni novament perquè quan s’aconsegueix això som imbatibles. Jo estic amb en Laporta, encara confio amb ell. Alguns pensareu que estic boig, el que convindreu amb mi és que com a mínim no sóc oportunista. Força Barça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada