08 d’abril 2008

Jérôme Fernández, el Motta de l’handbol

Jo no crec que l’actual Barça pugui remuntar el partit amb el Kiel de diumenge. Francament. Compte, penso anar-hi i animar com un sonat des del primer minut, però esperances poques. De fet, l’amic Jordi Estalella és l’únic que m’ha dit taxativament que remuntarem. No se si s’estava quedant amb mi o és que té una moral diamantina. A sobre, s’ha lesionat en Barrufet. Un efectiu menys.

El cert, des del meu punt de vista, és que aquest és un equip en formació, que encara pateix mancances, que veurem si aquest any està en disposició de guanyar un títol. La Lliga està complicada, la Champions impossible i la Copa és sempre una incògnita perquè són molts partits en pocs dies i pots fer figa.

Aquest equip té dos problemes greus: la defensa és molt tova, la prova és que s’ha repescat a en Xepkin, i tenim una primera línia feble per culpa, essencialment, de la lesió i baixa forma de l’Eric Gull i de que en Jérôme Fernández està absolutament acabat per jugar en un equip d’elit. Si li afegim que en Larhom és un bluf i que en Canyelles i en Nenadic estan en formació i no sabem si seran jugadors vàlids per les grans ocasions, doncs poca cosa queda per dir. Penso, sincerament, que aquest equip fitxant dos laterals llançadors i que defensin bé està a l’alçada del Kiel i del Ciudad Real, mal que ens pesi els dos millors equips d’Europa avui per avui.

El que avui m’ha cremat al màxim és la notícia de que en Jérôme Fernández està fent declaracions dient que l’entrenador no el té en compte i que aquest equip no és competitiu. Sembla que en Masip ja l’ha cridat per demanar-li explicacions i avui ho farà en Jaume Ferrer, directiu responsable de l’handbol que no ha vist tres partits en la seva vida. El Barça ha d’agafar i prendre una decisió taxativa, que no pot ser una altra que rescindir el contracte amb el jugador. Només faltaria que la secció d’handbol és podrís com el futbol. Ni pensar-ho. A més, ningú el trobarà a faltar perquè amb els anys que porta al club no s’ha guanyat l’afecte del públic. Ja és curiós. És un altre Motta. Quan veuen que no faran mai més res donen problemes.

En Manolo Cadenas és un bon entrenador, no ha de demostrar res. Si l’equip no és prou competitiu és precisament perquè en comptes de tenir un lateral com Karabatic tenim a en Jérôme Fernández, d’entrada, i perquè en un sol any no pots agafar un equip que estava fet un nyap i fer-lo campió. Cal tenir paciència i, sobretot, tallar qualsevol tema que perjudiqui l’equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada