05 de juny 2008

Aquesta si que seria bona

“Els millors anys de la nostra vida”, l’extraordinari programa de Catalunya Radio (http://www.catradio.cat), va manifestar ahir nit que darrera d’un blog crític amb socis, directius, jugadors i tècnics del Barça hi ha, ni més ni menys, que el senyor Castellví. Aquesta si que seria bona.

Si això fos cert aquest senyor ja no estaria legitimat per parlar de males formes i d’ètica. I el seu company, el flamant Giralt, més valdria que marxés cap a casa avergonyit.

El blog en qüestió diu que en Ronaldinho es com “una esponja de cubatas”, que en Motta està relacionat amb la droga i que els afeccionats del Barça anem al Camp Nou com a borregos. Sense comentari. També és molt curiós que el personatge del blog digués que compraria un spray per pintar les parets de l’estadi i la façana d’en Johan Cruiff, dies abans que passés això mateix.

Ara que està tant de moda contractar grafòlegs potser s’hauria d’investigar també sistemes de reconeixement de veu, per veure si es pot cosir a demandes a l’individu que ha creat aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada