20 de juny 2008

Cristiano Ronaldo anirà al Madrid

Si el Barça fitxés en Cristiano Ronaldo per 90 milions cremem en Laporta enmig del camp. És una autèntica animalada, un caprici del seu President.

El Madrid ha trobat, aquests dos darrers, un model que li anava prou bé però és massa glamourós per estar-se’n de fitxar un nou galàctic i aquest serà el principi del seu final. D’entrada, juga al mateix lloc de Robinho. Què faran amb, possiblement, un dels dos o tres millors jugadors del darrer any? Conflicte. I què faran els altres jugadors que hauran de córrer igual que un altre que guanya el triple que ells? Conflicte. I no entro en si li agrada la nit o no, que n’hi hauria per parlar.

Jo vull tornar al model del nostre primer Dream Team. Jo vull fitxar tios que juguin bé i que no siguin galàctics, però que es deixin la pell. Qui coneixia en Koeman quan el varem fitxar? Si quasi el fem fora el primer any! I a en Hristo? Fitxem a treballadors i lluitadors i veureu com ens van millor les coses.

Per cert, parlant de galàctics, si en Ronaldinho es vol quedar al Barça cap problema. Ja li busquem un lloc a la graderia i al camp d’un altre any sense jugar a veure com li va. Amenaces d’aquest? Ni una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada