07 de juny 2008

Per qui treballa el senyor Giralt?

Ell dirà que per ningú, es clar. Dirà que tot ho fa per amor al club, que en cap cas busca fer-se publicitat i que no treballa per ningú. Dirà que s’ha fulminat 30.000 euros per fer un servei al club dels seus amors. Bé, de fet ara ja diu que ho han pagat entre 5 o 6 amics, secrets tots ells.

D’entrada, que els amics em perdonin, però qui es gasta aquesta calerada per no sortir a la foto? Jo entenc que un advocat desconegut s’aprofiti del tema per fer-se una mica de nom, que professionalment dubto que aconsegueixi en tant pocs temps, però i els amics? Què en treuen de tot plegat? També és amor pel club? Em sorprèn, francament.

No serà que els amics no es poden saber? Imagineu-vos que els amics fossin o es poguessin relacionar amb il·lustres com en Minguella, en Majó, en Medina, en Rosell o, perquè no dir-ho, el propi Núñez. Aleshores potser hauria recollit trenta dues signatures, ja us ho asseguro.

Tot plegat és tot massa obscur. El que demana formes i transparència ara resulta que potser comparteix cartell amb algú que ha insultat a jugadors, socis, premsa i tot el que es movia i que ell mateix no és transparent ni amb dir qui són els que afluixen la mosca. Tot plegat, fosc, fosc, fosc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada