18 de juny 2008

L’handbol es reforça

Sóc dels que pensen que la temporada passada no va ser un desastre, tot i no guanyar cap títol. Varem estar fins el darrer partit amb opcions a la Lliga, fins el darrer segon a la Copa del Rei i la Champions ens van eliminar a semifinals, aquí més clarament.

L’equip tenia tres problemes i, a sobre, es va lesionar mig equip. El que s’havia de millorar era la defensa, d’aquí que repesquéssim en Xepkin, i els dos laterals, després de la pèssima temporada de l’Eric Gull i la davallada total i absoluta d’en Jerome Fernandez. El lloc de central el teníem cobert però ni en Nenadic ni en Cañelles han estat a l’alçada de les circumstàncies i hem hagut de recórrer a l’Iker Romero masses minuts. Tots ells, pel que sembla, seran baixa. En Larholm encara no està clar, perquè el final de temporada que va fer potser li salva el coll.

Ja tenim dos reforços, tots dos danesos: en Boldsen i en Hansen, un lateral golejador i un central golejador, bon defensor. En Boldsen vindrà per substituir a en Jerome Fernandez, no li costarà gaire, i en Hansen permetrà que l’Iker Romero pugui descansar més estona. D’una tacada hem resolt dos dels problemes de la temporada anterior. Ara ens cal un lateral dret i potser un especialista defensiu. Segur que en Manolo Cadenas i l’Enric Masip ja hi estan treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada