27 de juny 2008

El fiasco Rosell

Aquells que esperaven una gran posada en escena d’en Rosell deuen haver quedat descansats. Quina pena....

Diu que s’ha de recuperar en Ronaldinho perquè ara “no val res”. Si en Joan Laporta s’expressés amb aquest menyspreu parlant d’una jugador seria el propi Rosell o en Giralt, segons parli l’amo o el criat, que el voldrien fuetejar a la mitja part d’un partit. El senyor Ronaldinho s’ha devaluat, és evident, però encara deu valer alguna cosa quan els Milans de torn encara valoren la possibilitat de fitxar-lo, dic jo. Però al marge de tot això és que la gran majoria no el volem ni veure perquè s’ha autodescartat mitja temporada i perquè amb la plantilla actual no podria estar ni a la banqueta. En Ronaldinho, senyor Rosell, ha d’anar al carrer encara que a vostè el faci quedar malament amb els seus amics brasilers.

Sobre la moció diu que ell no l’hauria iniciat mai però que la respecta i que votarà afirmativament. Ja l’inicia en Giralt per ell, no s’ha de molestar en perdre el temps amb paperassa, queda clar.

Sobre futurs fixatges diu que s’haurien de fer en el mercat d’hivern perquè ara no sabem quan hi hauran eleccions. Al cap de deu segons diu que el tema de la moció no desestabilitza el club. Home, jo crec que si no hi han eleccions ara els fixatges es podran fer amb tota normalitat a l’estiu, no? Desestabilitza la moció, si o no?

També diu que si es seguia en Arshavin fa quatre mesos s’havia d’haver fitxat aleshores perquè era més barat. Aquest home encara no sap que els fixatges s’encareixen automàticament quan el Barça truca a la porta? Això ens passa per un motiu: som un dels equips més “rics” i els altres se’n volen aprofitar. Deu ser per la gestió econòmica dels darrer anys, no? Abans la caixa forta del Barça tenia tranyines...

Sobre el nou estadi res de res. És una obra faraònica i ell el que vol és “rentar la cara” a l’actual i millorar els accessos. Quin arquitecte que ha perdut el país! Com es nota que no ha trepitjar una zona que no sigui la Llotja a la seva vida. Senyor Rosell, la tercera graderia del camp del Barça està com la Romareda, a data d’avui; el Miniestadi està fet una porqueria; el Palau Blaugrana és un dels pitjors pavellons de la Lliga; els accessos són els que són per com està ordenada la zona... Un rentat de cara? Vostè fa demagògia i poca cosa més.

I res més. Això ha estat el més rellevant del que ha dit. No ha dit res de res del que faria ell. Ni una sola proposta constructiva ni novedosa. Tot ha estat atacar als que treballen avui en dia. El que deia: un bluff.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada