21 de juliol 2008

Com volen omplir els pavellons?

Federació, Asobal, sovint els mateixos clubs...quina manca d’organització que hi ha a l’handbol. Si fossin la meitat d’organitzats que el basquet això seria diferent. Aleshores passa el que passa, que vas a la final de la Copa del Rei i et trobes amb la meitat del pavelló buit amb tot un Barça - Ciudad Real a la pista.

Parlo d’això perquè porto uns dies visitant la web de l’Asobal perquè volem anar a la final de la Supercopa, a Albacete, i no hi ha cap mena d’informació. D’acord que falta un mes i mig pel partit, però és que entremig hi ha el mes d’agost. Con volen omplir el pavelló si el partit és a principis de mes de setembre i la gent ni sabrà el dia fins la mateixa setmana? A banda de que la gent torna de vacances “tieso” i no està per més despeses. Si posessin les entrades a la venda des d’ara seria més probable que la gent es gastes els calerons, no?

El millor, però, és que a la pàgina web de l’Asobal encara pots trobar informació de l’edició de l’any 2007. No només el resultat del partit, pots trobar fins i tot informació sobre a quin hotel anar!!! De riure...

Imagino que deuen confiar que la gent de Ciudad Real, com a mínim, s’hi acostin. De fet imagino que ja es fa la final allà al costat per això, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada