19 de juliol 2008

No perdem el temps amb en Víctor Sada i busquem un pivot

Un fixatge que es donava per segur, error habitual, com el d’en Víctor Sada es complica. El Girona, lògicament, demana més. No perdem el temps i, sobretot, no perdem el cap. En Víctor Sada és un jugador lluitador i que la darrera temporada ha rendit a un bon nivell, res més. Si pot venir fantàstic i si no pot venir que en vingui un altre.

A mi el que em preocupa és la posició de cinc. En Kasun no és el jugador que esperàvem, això va quedar demostrat el darrer any, i aquesta posició està feble perquè només tenim pivots que juguen a la posició de quatre. Ens cal un fixatge per jugar de cinc, la temporada és llarga i els rivals molt forts.

Per cert, en Moncasi ha de tenir minuts. Ha demostrat que és un jugador que pot arribar a ser un gran jugador però això passa per donar-li minuts. Si no és així més val que el deixem marxar a un lloc on pugui jugar, si és que vol. No tornem a caure en l’error d’altres cops: no deixar jugar en Moncasi ni contra el Lleó i després fitxar americans infumables, no cal dir noms, que venen a Barcelona de turisme. Primer els de casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada