03 de juliol 2008

No a la moció de censura, no a Sandro Rosell

M’és indiferent si en Sandro Rosell està o no al darrera de la moció de censura, tot i penso que és evident que com a mínim coneixia els moviments. Per mi en Sandro Rosell ja està desqualificat des de molt abans de la moció.

Ho està perquè va marxar de la Junta perquè es moria d’enveja de que en Laporta sortís més que ell a les fotos; perquè va treure un llibre contra el club en el moment en que ens jugàvem les garrofes, ara fa dos anys; ho està perquè no és cert que sigui un crack dels fixatges com ho confirma un tal Mario, un tal Rustu...els recordeu?. I el seu equip? Uns directius que ningú recorda que fessin res, tret d’en Bertomeu que va fer el ridícul enfront de les seccions, i que a més van anar sortint de forma esglaonada per crear més desestabilitat a la Junta. Quins senyors!

I passen els anys i tornen. I tornen fent novament mal al Barça. Tornen sense cap projecte i carregant-se tot el que s’ha fet. Tot. No volen l’estadi, volen en Ronaldinho, menteixen dient que el club està igual que quan el va agafar en Laporta des del punt de vista econòmic. Ni un sol reconeixement, ni que sigui en el més obvi.

Aquesta gent només volen el poder per el poder. No a la moció de censura, però també no als Sandros Rosells, Minguellas, Majós, Medinas, Giralts...etc, etc, etc. Tots ells representen el mateix. No tenen vocació de servei com per dirigir aquest club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada